Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babysense

Az izraeli Hisense különleges bébi termékei fontos szerepet játszanak megnyugtató légkör megteremtésében a szülőknek és a babáknak is. A vállalat 1998 óta egyre gyarapodó tapasztalattal rendelkezik a baba termékek fejlesztése terén és számos sikeres szabadalom kapcsolódik a nevéhez, Hisense Kft. folyamatosan fejleszt és keresi az újabb és tökéletesebb megoldásokat melyekkel a szülőknek könnyebbséget és még biztonságosabb körülményeket teremthetnek.

Hisense olyan technológiák kifejlesztésére szakosodott, melyekkel a szülőkre nehezedő stresszt és a kényelmetlenségeket igyekszik minimalizálni, hogy így több idejük maradjon a babákra.

A termékre 2 év garanciát biztosítunk.

Certifikáció

Gyártói nyilatkozat

  • A Babysense légzésfigyelő monitorok az orvostechnikai eszközök II.b osztálya szerint vannak minősítve az orvostechnikai eszközökről szóló (CE) 93/42/EEC Európai Direktíva szerint.
    GMed által tanúsítva. Tanúsítási szám: LNE/G-Med 0459.
  • Babysense monitor Gyógyászati eszköz, mely regisztrált a Kábítószer-ellenőrzés állami Intézete által, a Szlovák Köztársaságban. Kódex K 39409 
    (SIDC levele 2008/02/22)
  • Hisense Kft. Társaság együttműködve a külföldi európai intézményekkel, megerősítette, hogy a légzésfigyelő készülék magas minőségű  és megfelel az európai irányelveknek, valamint a vállalat megerősítette, gyártási minőségirányítási rendszerét.
    (Certificate No. 7486)
  • Hisense, Ltd. Company – gyártó Babysense monitor szerint tanúsított ISO 13485 9001/ISO. (Hisense Kft. Certificate)

Termék szűrés

Ár
-
Gyártóinformation_mark
Rendezés: