Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Háromlábú járóbot RS-13
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Háromlábú járóbot RS-13

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. június 21.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Rex-San Kft.
  • 3 pontos megtámasztás
  • alsó végtagok tehermentesítése, valamint járásbiztonsága növelésére
  • állítható magasság
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

RS-13 háromlábú járóbot

Az RS-13 Állítható háromlábú járóbot a meggyengült, fájdalmas vagy bizonytalan alsó végtagot részlegesen tehermentesíti és járás stabilitást ad.
A könnyű, alumíniumból készült háromlábú, 11 fokozatban állítható járóbot, mint gyógyászati segédeszköz kizárólag az előírásoknak megfelelő méretbeállítással használható.
A magassági fokozatot a járóbot felső csövén található csapos külső rögzítő gyűrű kiemelésével, majd a két cső egymáshoz viszonyított elmozdítása után a kívánt furatba történő bepattintással állítható be. Jobb és bal kézben egyaránt használható, ehhez a magasságállító csap eltávolítását követően 180°-ban elforgatjuk a markolatot.

Paraméterek:

  • Magassága : 72-97 cm
  • Tömege: 0.88 kg
  • Terhelhetősége: max.100 kg

Használati útmutató:

A járóbot használatánál szakorvos, gyógytornász, ergoterapeuta vagy forgalmazó utasításait kell figyelembe venni. A 3 lábú járóbot optimális magasságát úgy válasszuk ki, hogy a könyök kissé hajlított legyen, arra támaszkodva viszont a könyök kiegyenesedjen, de ne nyomja fel magasra a vállat. A járóbot mindig a jó oldali kézben fogva tesszük előre, a harmadik lábbal kifele, ezután a sérült, gyenge lábbal lépünk. Amennyiben két botra lenne, szükségünk a két botot tesszük előre, ezután a sérült, fájós lábbal, majd a jó lábbal lépünk. Síkos, pl. jeges úton, a járóbottal fokozott óvatossággal közlekedjünk! A botvég gumik a kiszolgálási helyen és gyógyászati segédeszköz üzletekben kaphatók.

Tisztítás:

Semleges mosószerrel, langyos vízzel lemosva, majd puha ruhával áttörölve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.