Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
QMED Kézerősítő gyurma (erős)
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Menny.:db

QMED Kézerősítő gyurma (erős)

1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. június 10.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Elérhetőség: Kifutott termék
Gyártó: Qmed
Kéz- és ujjerősítő terápiás gyurma rehabilitációs célokra, valamint az ujjak mozgástartományának, a kézfej izomerejének fejlesztésére műtétek, kézsérülések után, illetve egyes reumatikus panaszok esetén, szakember által egyénre szabott intenzitású és ismételt számú gyakorlatokhoz.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

QMED Kézerősítő gyurma (erős)

Kéz- és ujjerősítő terápiás gyurma rehabilitációs célokra, valamint az ujjak mozgástartományának, a kézfej izomerejének fejlesztésére műtétek, kézsérülések után, illetve egyes reumatikus panaszok esetén, szakember által egyénre szabott intenzitású és ismételt számú gyakorlatokhoz. Mérgező anyagoktól mentes szilikonból készül, amely illeszkedik a tenyérbe, megkönnyítve ezáltal a gyurma formálását, préselését. A préselő mozgás javítja a kéz vérkeringését, erősíti a kéz kisizmait, egyidejűleg javítja a kisízületek mobilitását csökkentve a gyulladást és a stresszt.

Ellenjavallat/kontraindikáció: Szüneteltesse a kézerősítő gyurma használatát és egyidejűleg keresse fel orvosát vagy gyógytornászát, ha a gyakorlatok elvégzését követően fájdalom, vagy duzzanat jelentkezik.

Anyagösszetétel: 100% szilikon

Kéz- és ujjerősítő minta gyakorlatok

Horog/kampó ököl: Formáljon egy kampót a kézfejéből, helyezze bele a gyurmát, majd préselje a gyurmát az ujjai és a tenyere segítségével.  

Markolás: Formázzon gömböt a gyurmából. Nyomja össze a gyur- mát mind az öt ujjával.

Nyújtás: Hajlítsa be az ujját, képezzen egy hurkot a gyurmából, majd az az ujja körme felőli végét helyezze bele a hurokba. Miközben a hurok végeit másik kezével összefogja és ellentart, próbálja meg kiegyenesíteni a hurokba helyezett ujját. Ezt a gyakorlatot akár minden egyes ujjával külön-külön el tudja végezni.

Széttárás: Egy pontba zárja össze mind az öt ujját, majd ujjain – akár a palacsintát – terítse szét a gyurmát. Próbálja meg ujjait széttárni úgy, hogy közben fokozatosan széthúzza a „gyurmapalacsinta” széleit.

Ollózás: Helyezzen egy darab gyurmát két szomszédos ujja közé, majd nyomja össze ujjait. Mindegyik ujjpárral ismételje meg a gyakorlatot az érintett kezén, vagy akár mind a jobb, mind a bal kéz esetében.

Csippentés: Csippentse a gyurmát a hüvelykujj és a mutatóujja közé, majd mindkét ujjával nyomja össze a gyurmát.

Gyűrűzés: Formázzon egy szoros „gyurma gyűrűt” két ujja köré. Távolítsa egymástól ezen ujjait. Minden ujjával ismételje meg a gyakorlatot.

Hüvelykujj nyújtás: Hajlítsa be a hüvelykujját, képezzen egy hurkot a gyurmából, majd az az ujja körme felőli végét helyezze bele a hurokba. Miközben a hurok végeit többi ujjával összefogja és ellentart, próbálja meg kiegyenesíteni a hurokba helyezett hüvelykujját.

Hüvelykujj nyomás: Egyenesítse ki tenyerét, helyezze bele a gyurmát. Hüvelykujját – fokozatosan a kisujjhoz közelítve – nyomja bele a gyurmába.

Hüvelykujj szorítás: Valamennyi ujját végig tartsa egyenesen és feszesen. Helyezze a gyurmát a hüvelykujj és a mutatóujj között lévő hártyás részbe, majd hüvelykujjával préselje/nyomja hozzá a gyurmát a mutatóujj oldalához, amilyen erősen csak tudja.

Hüvelykujj szorítás erősítése: A hüvelykujját végig tartsa egyenesen, a maradék négy ujját pedig hajlítsa be. Helyezze a gyurmát a hüvelykujj és a mutatóujj között lévő hártyás részbe, majd hüvelykujjával préselje/nyomja a gyurmát a mutatóujj oldalához.

Három ujjas csippentés és húzás: Egyik kezébe helyezze el a gyurmát, majd a másik kezének hüvelykujjával, mutatóujjával és a középső ujjával együttesen csippentse meg és húzza ki a gyurmát.

Figyelmeztetés!

• Kizárólag külső használatra, a szakember utasításai szerint használja a kézerősítő gyurmát.

• Csak felnőtt használatra - Gyermekek elől elzárva tartandó (nem toxikus szilikon)!

• Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz.

• Nem kerülhet szembe, orrba és a fülbe.

• Ne használja hámsérülés és nyílt seb esetén.

• Tartsa távol a magas hőtől, nyílt lángtól.

• Használat előtt mindig mosson kezet a gyurma szennyeződésének megelőzése érdekében.

• A kézerősítő gyurmát az eredeti, jól lezárt csomagolásban tárolja. • Kerülje a gyurma papírral, ruházattal, szőnyeggel ill. bármilyen szövettel történő közvetlen érintkezését. Amennyiben a kézerősítő gyurma mégis szövetbe kerül, az eltávolítási javaslatok az alábbiak:

• Egy nagyobb adag gyurmával kell megpróbálni eltávolítani a szövetből a kisebb gyurma darabokat;

• Kevés jéggel meg kell keményíteni a gyurma anyagát, majd kiszedegetni azt a szövetből;

• Oldószer használata esetén izopropil alkoholt, vagy körömlakk lemosót kell a szövetbe dörzsölni a gyurma megfelelő eltávolításához. Oldószer használata előtt mindenképp próbálja ki azt a szövet egy kisebb részén az anyag színtartásának vizsgálata céljából. A Rehab Zrt. nem tehető felelőssé olyan károkért, melyek a fent felsorolt közvetlen anyagérintkezésből adódnak!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.