Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Hungarian hu
Ár:
1.778 Ft (1.400 Ft + ÁFA)
Menny.:db

QMED Kézerősítő gyurma (közepes)

Ár:
1.778 Ft (1.400 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2020. május 27.
Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Qmed
Kéz- és ujjerősítő terápiás gyurma rehabilitációs célokra, valamint az ujjak mozgástartományának, a kézfej izomerejének fejlesztésére műtétek, kézsérülések után, illetve egyes reumatikus panaszok esetén, szakember által egyénre szabott intenzitású és ismételt számú gyakorlatokhoz.
MAGYAR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ, MAGYARORSZÁGI GARANCIA
BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS  
PONTOS KÉZBESÍTÉS  

Leírás és Paraméterek


QMED Kézerősítő gyurma (erős)

Kéz- és ujjerősítő terápiás gyurma rehabilitációs célokra, valamint az ujjak mozgástartományának, a kézfej izomerejének fejlesztésére műtétek, kézsérülések után, illetve egyes reumatikus panaszok esetén, szakember által egyénre szabott intenzitású és ismételt számú gyakorlatokhoz. Mérgező anyagoktól mentes szilikonból készül, amely illeszkedik a tenyérbe, megkönnyítve ezáltal a gyurma formálását, préselését. A préselő mozgás javítja a kéz vérkeringését, erősíti a kéz kisizmait, egyidejűleg javítja a kisízületek mobilitását csökkentve a gyulladást és a stresszt.

Ellenjavallat/kontraindikáció: Szüneteltesse a kézerősítő gyurma használatát és egyidejűleg keresse fel orvosát vagy gyógytornászát, ha a gyakorlatok elvégzését követően fájdalom, vagy duzzanat jelentkezik.

Anyagösszetétel: 100% szilikon

Kéz- és ujjerősítő minta gyakorlatok

Horog/kampó ököl: Formáljon egy kampót a kézfejéből, helyezze bele a gyurmát, majd préselje a gyurmát az ujjai és a tenyere segítségével.  

Markolás: Formázzon gömböt a gyurmából. Nyomja össze a gyur- mát mind az öt ujjával.

Nyújtás: Hajlítsa be az ujját, képezzen egy hurkot a gyurmából, majd az az ujja körme felőli végét helyezze bele a hurokba. Miközben a hurok végeit másik kezével összefogja és ellentart, próbálja meg kiegyenesíteni a hurokba helyezett ujját. Ezt a gyakorlatot akár minden egyes ujjával külön-külön el tudja végezni.

Széttárás: Egy pontba zárja össze mind az öt ujját, majd ujjain – akár a palacsintát – terítse szét a gyurmát. Próbálja meg ujjait széttárni úgy, hogy közben fokozatosan széthúzza a „gyurmapalacsinta” széleit.

Ollózás: Helyezzen egy darab gyurmát két szomszédos ujja közé, majd nyomja össze ujjait. Mindegyik ujjpárral ismételje meg a gyakorlatot az érintett kezén, vagy akár mind a jobb, mind a bal kéz esetében.

Csippentés: Csippentse a gyurmát a hüvelykujj és a mutatóujja közé, majd mindkét ujjával nyomja össze a gyurmát.

Gyűrűzés: Formázzon egy szoros „gyurma gyűrűt” két ujja köré. Távolítsa egymástól ezen ujjait. Minden ujjával ismételje meg a gyakorlatot.

Hüvelykujj nyújtás: Hajlítsa be a hüvelykujját, képezzen egy hurkot a gyurmából, majd az az ujja körme felőli végét helyezze bele a hurokba. Miközben a hurok végeit többi ujjával összefogja és ellentart, próbálja meg kiegyenesíteni a hurokba helyezett hüvelykujját.

Hüvelykujj nyomás: Egyenesítse ki tenyerét, helyezze bele a gyurmát. Hüvelykujját – fokozatosan a kisujjhoz közelítve – nyomja bele a gyurmába.

Hüvelykujj szorítás: Valamennyi ujját végig tartsa egyenesen és feszesen. Helyezze a gyurmát a hüvelykujj és a mutatóujj között lévő hártyás részbe, majd hüvelykujjával préselje/nyomja hozzá a gyurmát a mutatóujj oldalához, amilyen erősen csak tudja.

Hüvelykujj szorítás erősítése: A hüvelykujját végig tartsa egyenesen, a maradék négy ujját pedig hajlítsa be. Helyezze a gyurmát a hüvelykujj és a mutatóujj között lévő hártyás részbe, majd hüvelykujjával préselje/nyomja a gyurmát a mutatóujj oldalához.

Három ujjas csippentés és húzás: Egyik kezébe helyezze el a gyurmát, majd a másik kezének hüvelykujjával, mutatóujjával és a középső ujjával együttesen csippentse meg és húzza ki a gyurmát.

Figyelmeztetés!

• Kizárólag külső használatra, a szakember utasításai szerint használja a kézerősítő gyurmát.

• Csak felnőtt használatra - Gyermekek elől elzárva tartandó (nem toxikus szilikon)!

• Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz.

• Nem kerülhet szembe, orrba és a fülbe.

• Ne használja hámsérülés és nyílt seb esetén.

• Tartsa távol a magas hőtől, nyílt lángtól.

• Használat előtt mindig mosson kezet a gyurma szennyeződésének megelőzése érdekében.

• A kézerősítő gyurmát az eredeti, jól lezárt csomagolásban tárolja. • Kerülje a gyurma papírral, ruházattal, szőnyeggel ill. bármilyen szövettel történő közvetlen érintkezését. Amennyiben a kézerősítő gyurma mégis szövetbe kerül, az eltávolítási javaslatok az alábbiak:

• Egy nagyobb adag gyurmával kell megpróbálni eltávolítani a szövetből a kisebb gyurma darabokat;

• Kevés jéggel meg kell keményíteni a gyurma anyagát, majd kiszedegetni azt a szövetből;

• Oldószer használata esetén izopropil alkoholt, vagy körömlakk lemosót kell a szövetbe dörzsölni a gyurma megfelelő eltávolításához. Oldószer használata előtt mindenképp próbálja ki azt a szövet egy kisebb részén az anyag színtartásának vizsgálata céljából. A Rehab Zrt. nem tehető felelőssé olyan károkért, melyek a fent felsorolt közvetlen anyagérintkezésből adódnak!


Ezek is érdekelhetik

Miért tőlünk vásároljon?

Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett
1996 óta segítjük vásárlóinkat
Biztonságos és kényelmes online fizetés
Magyarországon adózó, magyar vállalkozás

      

Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. Gyógyászati segédeszközök esetén a termékek használatának kockázatáról kérdezze meg kezelőorvosát. Higiénés termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl. izzadság, nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet… stb.) a gyári csomagolás megbontását követően, cseréjére nincs lehetőség! Ilyen termékek pl. a talpbetétek, pelenkák, lepedők, harisnyák, vércukormérők, tesztcsíkok, testen viselt gyógyászati segédeszközök, fehérneműk, végtagrögzítők… stb. Felmerülő kérdését szívesen megválaszoljuk az info@gyogyaru.hu vagy a +36302399605 számon! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!