Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tájékoztató a COVID-19 vírus kapcsán - gyogyaru.hu

 
 
Kesztyűs kézzel bánunk megrendelésével!
 
 
Folyamatosan figyelemmel kísérjük a helyzet alakulását és megteszünk minden szükséges óvintézkedést, hogy megóvjuk szerződött partnereinket, a feladott csomagok címzettjeit, valamint kollégáinkat is. Ennek érdekében betartjuk a kormány és az Operatív Törzs által kiadott utasításokat, fokozottan ügyelünk a tisztaságra, fertőtlenítésre, védőfelszerelést (maszkot, kesztyűt) biztosítunk a munkatársainknak és partnereinknek. Ugyanakkor fokozott figyelmet, óvatosságot szeretnénk kérni az ügyfeleinktől is, hogy ne csak magukat, de a partnereinket is védjék.
 
Szállítás és Fizetés
 
Beszállítóink és szállító partnereink (GLS és a Csomagküldő.hu) biztosítottak arról, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a csomagokat (higiéniai szempontból is) biztonságban juttatják el a címzetthez. 
A szállítási mód kiválasztásánál vegye figyelembe, hogy a 46/2020 (III. 16.) Korm. Rendelet értelmében a magyarországi üzletek (néhány kulcsfontosságú területtől eltekintve) 15 óráig tarthatnak nyitva. Emiatt a csomagok átvétele is csak ezen időpontig lehetséges.
Fizetéssel kapcsolatban javasoljuk, hogy megrendeléskor válassza az előreutalást vagy bankkártyás fizetési lehetőséget, illetve amennyiben átvételkor szeretné kifizetni megrendelését, tegye azt is bankkártyával és ne készpénzzel! Ez gyorsabbá teszik a fizetés menetét, nagyobb biztonságot garantál, és az emberi kontaktust is csökkentik!
 
Az óvintézkedések betartása mindannyiunk közös érdeke! Számítunk Önre!
 
A COVID-19 alatt keresett érintésmentes lázmérők, szájmaszkok, gumikesztyűk, bőr-, kéz- és felületfertőtlenítők, légtisztító és sterilizáló berendezések, folyadékok egybegyűjtve: itt