Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
438.658 Ft (345.400 Ft + ÁFA)
Menny.:db

EL-GO/M 4 kerekű elektromos moped (HS-580)

438.658 Ft (345.400 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2020. augusztus 19.
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: REHAB Zrt.
Az eszközt úgy tervezték, hogy segítse az Ön közlekedését, házon belül és a szabadban egyaránt. Az EL-GO/M típusú moped „B” -osztályba sorolt, azaz megfelelően kompakt és irányítható moped, amely alkalmas egyes belső terekben való használatra és képes egyes külső akadályok leküzdésére is.

Leírás és Paraméterek

Az eszközt úgy tervezték, hogy segítse az Ön közlekedését, házon belül és a szabadban egyaránt. Az EL-GO/M típusú moped „B” -osztályba sorolt, azaz megfelelően kompakt és irányítható moped, amely alkalmas egyes belső terekben való használatra és képes egyes külső akadályok leküzdésére is. Termékünk segítségével nagyobb távolságot tehet meg, mint a hagyományos  kerekesszékkel. Kültéren hosszabb távon is kényelmes közlekedési lehetőséget biztosít. A kényelmes be- és kiszállás érdekében a szék ülése kifordítható, kartámaszai felhajthatók. A kezelőszervek működtetéséhez mindkét karra szükség van, ezért alsóvégtag sérülteknek, vagy nehezen járóknak ajánljuk. A négy kerék nagyobb stabilitást biztosít az eszköznek.

Termék jellemzők
Beülőszélesség: 45-62 cm között fokozatmentesen állítható
Maximális sebesség: 9 km/h
Kapaszkodóképesség: 15 %
Max. járdaszegély: 7,8 cm
Önsúly: 88 kg
Terhelhetőség: 120 kg , a kosáré további 15 kg
Max. méretei (H*SZ*M): 130,5 cm * 61 cm * 99 cm
Teljes hossz kosár és bottartó nélkül: 127 cm

FONTOS:  

Az EL-GO/M moped mozgáskorlátozottak közlekedésére szolgáló, önerejéből 10 km/óra sebességgel gyorsabban haladni nem képes, gépi meghajtású kerekesszéknek minősül. Az ilyen eszközzel közlekedő személy közúton gyalogosnak minősül, rá a KRESZ gyalogosra vonatkozó szabályai vonatkoznak!

Egy feltöltéssel (a terepviszonyoktól és terheléstől függően) max. 30 km-t tud megtenni.

Ezek is érdekelhetik