Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Rosalina sóterápiás készülék
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Rosalina sóterápiás készülék

19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. június 10.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Wellmed
  • Légzőszervi problémákra
  • Használata az éjszakai órákban a legideálisabb
  • 35-40 m3-es (kb. 16m2) helyiség légterének kezelésére optimális
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Rosalina sóterápiás készülék

Alkalmazása egyszerű, szakértelmet nem igényel. Használata az éjszakai órákban a legideálisabb. A minimum használati idő 6-8 óra, de ez az időtartam tovább növelhető, akár egész napra. A Rosalina sóslevegő készülék 35-40 m3-es (kb. 16m2) helyiség légterének kezelésére optimális.

Amennyiben a készüléket nagyobb helyiségben használják, a felhasználóhoz közel, 0.5-1.5 m távolságra célszerű elhelyezni. A Rosalina készülék által létrehozott száraz, sótartalmú levegő: - Segítséget jelenthet a légzőszervi problémákkal küszködők számára. (asztma, légcsőhurut, allergia esetén). - Növelheti az alkalmazott hagyományos kezelések hatékonyságát. - Az egészséges embereknél elősegítheti a betegségek megelőzését. - Fokozható általa a szervezet ellenálló képessége, erősödhet az immunrendszer. - Semlegesíti a kellemetlen szagokat, a helyiség levegője ezáltal frissebbé válik. - A készülék használatának megkezdésekor az esetlegesen meglévő légzőszervi problémák átmenetileg erősödhetnek a fokozott váladékképződés miatt. Ha a problémák zavaróvá válnának célszerű a használati időt csökkenteni, vagy a készülék feszültségét 6 V-ra állítani. A használat hatékonysága tovább növelhető, ha a készüléket a helyiségbe lépés előtt már 1-2 órával korábban bekapcsolja. Fontos: A Rosalina készülék a hagyományos orvosi kezelést nem pótolja, annak csak otthoni kiegészítésére használható eszköz. A Rosalina sóslevegő készülék által kibocsátott levegő nem befolyásolja a helyiség levegőjének páratartalmát és hőmérsékletét. Nem ajánlott a Rosalina készülék használata párás, nedves, nagyon poros környezetben, mert ez jelentősen csökkenti az élettartamát. A Rosalina sóslevegő készülék használata során a helyiségben az ott lévő tárgyakra nem rakódik le a száraz sóbevonat. A RoSalina szűrőbetétek cseréje: Annak ellenére, hogy a szűrőbetétben a sószemcsék még láthatóak, egy bizonyos idő után a mikroszemcsék elfogynak, a készülék nem képes azokat megfelelő mennyiségben a helyiség levegőjébe juttatni. A levegő megfelelő só-koncentrációjának biztosításához a szűrőbetétet 4-6 havonta szükséges kicserélni. A Rosalina sóslevegő készülékhez használatos szűrőbetétek a korábban forgalmazott Salin készülékhez is használhatóak.

Éltető légzés: Aki tudatosan képes figyelni ki- és belégzésére, az már elkezdte a légzésterápiát. Bár ez a légzés megváltoztatása nélkül nem is olyan egyszerű. Igazából csak a légzésterápia keretei között lehet rá felkészülni. Milyen folyamatokból áll a légzés? A belégzés nyomó, szorító, míg a kilégzés frissítő, felszabadító. A legtöbb "légzőiskolában"így gyakorolják a tudatos, lassú, teljes kilégzést. légzésünk nemcsak egész életünkkel van szoros kapcsolatban, hanem érzéseinkkel is: rémületünkben eláll a lélegzetünk, az izgalomtól kapkodjuk a levegőt, a lazítást a mély, lassú légzés jellemzi. A háromfázisú légzés: Az indiai jógairányzat szerint a légző-iskoláknak is különböző fajtái vannak. Normális esetben mindannyian sima mellkasi légzést végzünk. Az ismert mondás: "mellet ki, hasat be" - övként akadályozza a hasi légzést. A légzésterápia elsődleges célja úgy lélegezni, hogy az egész mellkas kitáguljon, a rekeszizom (mint legfontosabb légzőizom) süllyedjen, a has enyhén kidomborodjon. tökéletes, mély légzés esetén a beszívott levegőt még a farizomzatban is érezni kell! Ezt a folyamatot meditatív módon követhetjük a mellkasból kiindulva a medence tájékáig, majd végig a gerincoszlop mentén egészen a fejig. fontos, hogy eközben csak friss, tiszta levegőt lélegezzünk be! Gyakorlatlanok számára nem javasolt a levegő benntartása. Azt kövesse rögtön a kilégzés. De csak lassan, szakaszosan. Ezt a lazítást ("a gőz kiengedését") rövid, nyugalmi szakasznak kell követnie, míg a szervezetnek újra szüksége nem lesz levegőre. A gyakorlat soha ne legyen erőltetett. Az igazi légzés zörejmentes. Ásítás, éneklés, torna: A légzés tornagyakorlatokkal könnyebben irányítható. De a legegyszerűbb egy kiadós ásítás. Az ásítást sohasem szabad elnyomni! A legjobb teljesen átadni magunkat az ásításnak, és közben nyújtózkodni. A szájüreg és a garat maguktól kitágulnak. Légzőizmaink kinyúlnak és ellazulnak, így sok levegő jut a tüdőnkbe. Ilyen egyszerű lazítógyakorlatokkal a légzés teljesen megváltoztatható. Segít az éneklés is, de a legjobb rekeszizomtréning a nevetés.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!


Figyelem!

• A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATÁVAL EGYIDEJŰLEG NE SZAKÍTSUK FÉLBE A MÁR ELKEZDETT KEZELÉSEKET!
• NE HANYAGOLJUK EL A MEGSZOKOTT ORVOSI ELLENŐRZÉSEKET!
• Tartsuk be továbbra is az orvos utasításait!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.